Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
45 berichten.
Kees en Suzette Schram heeft geschreven op 3 september 2020 om 13:37:
Een frans gevoel, het plekje en het mooie uitzicht en vooral de sfeer van jullie huisje. Foto's gezien van voor de verbouwing, kunnen we alleen maar zeggen dat jullie er wat moois van gemaakt hebben. De sfeer behouden en de luxe van nu, een fijn bed en een lekkere douche. Met het uitzicht, de Maas, de rust en de gemoedelijke mensen om ons heen maakt het dat je dit plekje niet gauw vergeet. Groetjes Kees 14-08-2020
Rob&Mirjam heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 13:03:
We hebben een heerlijke vakantie gehad in het zeer goed ingerichte huisje met een heerlijke regendouche
,we hebben genoten van de rust zowel in als om het huisje ,vooral sโ€™morgens hoor je helemaal niets ,de omgeving met de rivier en de wilde paarden en koeien gewoon een geweldige omgeving ,onze hond kon heerlijk wandelen in de mooie aangelegde tuin .
Je kan er ook heerlijk fietsen in de omgeving door de bossen en langs de kanalen en de rivier De Maas .
Ik kon maar 1 minpunt verzinnen en dat is dat 1 week te kort was.
Yolande en Wilma heeft geschreven op 19 juli 2020 om 08:12:
Een gezellig en gerieflijk huisje, waar we ons met onze honden echt thuis voelden. Mooie plek aan de Maas, en op loopafstand van Maastricht en tot onze verrassing stonden er ook fietsen. In het huisje is alles in orde, zelfs de inbussleuteltjes om het zadel van de fiets te verzetten en de paraplu, die we รฉรฉn keer nodig hadden, ontbraken niet. We komen gauw terug en hopen dan de bevers te zien.
Gerard en Els Jansen heeft geschreven op 19 januari 2020 om 13:36:
Weer thuis na een heerlijke midweek te zijn verbleven in het supergezellige Maosdiekhuiske, wat hebben we genoten. Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft ook fijne bedden. Het uitzicht over de Maas is prachtig en verveeld nooit. Fijne bijkomstigheid is dat de hond welkom is en je in de buurt fijn kunt wandelen, ondanks dat Maastricht en Lanaken om de hoek liggen. Het Maosdiekhuiske is aan een heel rustig straatje gelegen en de ontvangst door Tobias is erg hartelijk.
Tobias nogmaals dank voor jullie gastvrijheid, we komen graag nog een keer terug.
Groet, Gerard en Els
Arthur Marga v Charldorp heeft geschreven op 4 oktober 2019 om 18:24:
Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen door Tobias. Hij heeft ons rondgeleid door het schitterende huis. Waar alles op en aan zat. Het enige wat ontbreekt was een vaatwasser, wat gelijk ook weer zorgt voor gezellig met zโ€™n tweeรซn de afwas doen.
Vanuit het huis is Maastricht om de hoek, maar ook andere plaatsen als Tongeren, Hasselt, Luik, Aken, Keulen zijn in korte tijd te bereiken. Een prima uitvalsbasis dus om zowel steden als natuur te bekijken.
Tobias nogmaals dank