Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
Marinka heeft geschreven op 11 juli 2019 om 07:59:
Wat een mooi en luxe huisje om heerlijk te verblijven. Alles bij de hand, behalve een butler die je ijskoude drankjes naar boven brengt onder de boom waar het met het hete weer dat wij er waren, zalig vertoeven was. We hadden plannen, maar vanwege de warmte hebben we enkel kleine wandelingetjes gedaan en verder uitgerust, helemaal niets gedaan. Dat was heerlijk. Ik zei je huurt een huis, waarom zou je dan de hele of halve dag weg en maar moe blijven? Het huisje staat op een plek met prachtig uitzicht over de Maas en kijkt uit over het bijbehorende natuurpark met koniks en runderen. Ligt aan een straat waar weinig auto's komen (bestemmingsverkeer) maar onderdeel uitmaakt van fiets- en wandelroutes en het is heerlijk mensen kijken vanuit je luie stoel in de tuin. Beneden is de slaapkamer heerlijk koel ondanks het hete weer, als je alles goed dichthoudt. Boven is het zonder wind erg warm (ik heb het snel warm) en een airco met eigen zonnepaneel is voor de toekomst een idee? 🙂 Wij hebben dat thuis ook, ha, ha, ha.
Ook zo fijn was dat je je hond mee kan nemen. Dat maakt het voor ons compleet. Je kan goed uitlaten (om de huizen heenlopen, ongeveer 20-25 minuten, of je steekt via kerkhof over en heb je een rondje van 10-15 minuten, rustige laan met veel bomen om te besnuffelen en ook voor je dier heerlijk koel.
We gaan zeker terug in wat koelere perioden, want we hebben genoten, wij houden van luxe en gemak, alles is daar Maosdiekhuiske . En dank voor de warme ontvangst Tobias.