Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
47 berichten.
Gerard en Els Jansen heeft geschreven op 19 januari 2020 om 13:36
Weer thuis na een heerlijke midweek te zijn verbleven in het supergezellige Maosdiekhuiske, wat hebben we genoten. Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft ook fijne bedden. Het uitzicht over de Maas is prachtig en verveeld nooit. Fijne bijkomstigheid is dat de hond welkom is en je in de buurt fijn kunt wandelen, ondanks dat Maastricht en Lanaken om de hoek liggen. Het Maosdiekhuiske is aan een heel rustig straatje gelegen en de ontvangst door Tobias is erg hartelijk.
Tobias nogmaals dank voor jullie gastvrijheid, we komen graag nog een keer terug.
Groet, Gerard en Els
Arthur Marga v Charldorp heeft geschreven op 4 oktober 2019 om 18:24
Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen door Tobias. Hij heeft ons rondgeleid door het schitterende huis. Waar alles op en aan zat. Het enige wat ontbreekt was een vaatwasser, wat gelijk ook weer zorgt voor gezellig met zโ€™n tweeรซn de afwas doen.
Vanuit het huis is Maastricht om de hoek, maar ook andere plaatsen als Tongeren, Hasselt, Luik, Aken, Keulen zijn in korte tijd te bereiken. Een prima uitvalsbasis dus om zowel steden als natuur te bekijken.
Tobias nogmaals dank
Marinka heeft geschreven op 11 juli 2019 om 07:59
Wat een mooi en luxe huisje om heerlijk te verblijven. Alles bij de hand, behalve een butler die je ijskoude drankjes naar boven brengt onder de boom waar het met het hete weer dat wij er waren, zalig vertoeven was. We hadden plannen, maar vanwege de warmte hebben we enkel kleine wandelingetjes gedaan en verder uitgerust, helemaal niets gedaan. Dat was heerlijk. Ik zei je huurt een huis, waarom zou je dan de hele of halve dag weg en maar moe blijven? Het huisje staat op een plek met prachtig uitzicht over de Maas en kijkt uit over het bijbehorende natuurpark met koniks en runderen. Ligt aan een straat waar weinig auto's komen (bestemmingsverkeer) maar onderdeel uitmaakt van fiets- en wandelroutes en het is heerlijk mensen kijken vanuit je luie stoel in de tuin. Beneden is de slaapkamer heerlijk koel ondanks het hete weer, als je alles goed dichthoudt. Boven is het zonder wind erg warm (ik heb het snel warm) en een airco met eigen zonnepaneel is voor de toekomst een idee? ๐Ÿ™‚ Wij hebben dat thuis ook, ha, ha, ha.
Ook zo fijn was dat je je hond mee kan nemen. Dat maakt het voor ons compleet. Je kan goed uitlaten (om de huizen heenlopen, ongeveer 20-25 minuten, of je steekt via kerkhof over en heb je een rondje van 10-15 minuten, rustige laan met veel bomen om te besnuffelen en ook voor je dier heerlijk koel.
We gaan zeker terug in wat koelere perioden, want we hebben genoten, wij houden van luxe en gemak, alles is daar Maosdiekhuiske . En dank voor de warme ontvangst Tobias.
Petra heeft geschreven op 9 juli 2019 om 09:56
Uitstekende verblijfsplek om naar het centrum van Maastricht te gaan. In ons geval het Andre Rieu concert. De combinatie van de drukte van de stad en de rust van het huisje met een weergalooooooos uitzicht vonden we heerlijk. Rustiek met werkelijk alle comfort die je je maar kan bedenken.
Iris heeft geschreven op 2 juli 2019 om 13:37
Onlangs verbleven wij in Maosdiekhuiske en onze ervaring was super, fijne omgeving, vriendelijke ontvangst, alles super netjes geregeld en waar het vooral om ging, tot jezelf komen, van de natuur genieten en verblijven op een mooi pittoresk plekje..

Hartelijk dank Tobias en zijn Marianne
voor een welverzorgd verblijf!

Hopelijk tot volgend jaar

Groet Iris & Daniรซl