Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
47 berichten.
Anton en inge heeft geschreven op 21 april 2019 om 19:50
Wij hebben het huisje al zo'n 6x gehuurd. Heerlijk om in het zuiden te zijn. Op vrijdag gaan we altijd naar thermae 2000, zaterdag op de fiets naar Maastricht en zondag wandelen, vaak in Vijlen. Het Maosdiekhuiske en Tobias voelen erg vertrouwd. Alles is altijd op en top verzorgd, we hopen er nog vele jaren te blijven komen.
Nicole heeft geschreven op 19 april 2019 om 15:38
In april 4 dagen in het huisje geweest, we hebben heerlijk genoten van de rust. Wat een fantastisch huisje!! Alles erop en eraan. Op de fiets naar Maastricht was maar 10 minuten.
Kan het iedereen aanbevelen.
Mia Blonk heeft geschreven op 10 maart 2019 om 13:13
Mia en Lambert Blonk uit Boxmeer.

We hebben het zo heerlijk gehad in het huisje. Thuiskomen noemden we het meteen.
Het weer was niet goed, maar we hebben twee dagen het haardje gestookt en veel gerust en gelezen. Thermae 2000 is een aanrader voor wie van sauna houdt. We hebben het huisje al aanbevolen. Tot een volgende keer. Veel dank voor alles.
Ineke heeft geschreven op 7 juli 2018 om 10:48
Bijzonder naar onze zin gehad op dit zeer gastvrije plekje. Het natuurgebied was een extraatje. We komen zeker terug, met verrekijker en de telelens. Als verrassing stonden er twee fietsen klaar. Super. De inrichting, daar voelde we ons helemaal thuis. We komen zeker terug. Bedankt.
Henny Uittenbogaard en Dini Korevaar heeft geschreven op 22 oktober 2017 om 20:52
We hebben een heerlijk weekje gehad in jullie charmant, schoon en comfortabel huisje.
Vanuit het huis hadden we een prachtig uitzicht over de Maas. In huis veel informatie te vinden voor uitstapjes en wandelingen o.a. En door het mooie weer van de afgelopen week was het extra genieten.