Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
34 berichten.
Erik en Wendel schreef op 16 juli 2016 om 13:00:
Met veel plezier hebben wij voor de vierde keer in het Maosdiekhuiske een weekje doorgebracht!
We hopen nog vele malen terug te komen in dit leuke huisje!!
Cobi en Ton Lammers schreef op 16 april 2016 om 12:05:
Dit Maosdiekhuisje is prachtig gelegen aan de Maasdijk en ligt in een heel rustige omgeving. Je fietst zo weg naar Lanaken, Rekum (mooiste dorp van Vlaanderen in 2008) en Maastricht.
Een ruim en gezellig huis, goed warm te stoken en met mooi sanitair. Aanbevolen!
A. Plomp schreef op 20 maart 2016 om 14:12:
Afgelopen december voor de 5de keer een weekend in het maosdiekhuiske geweest,en het was weer heerlijk.Lekker wandelen met de hond.Naar het heerlijke Maastricht,in kerstsfeer.Lanaken bezocht,ook erg leuk.Het maosdiekhuiske vinden wij erg leuk,en comfortabel,en de prijs is goed.
Jacqueline en Marcel schreef op 16 maart 2016 om 14:10:
Een heel leuk huis voor een goede prijs in een prachtige omgeving. Voor mensen die niet houden van Landal-achtige parken is dit een buitenkans. Het huis is heel oud, maar voorzien van hedendaagse luxe. De ligging is prachtig aan de Maas en je zit zo in Nederland, Belgiรซ en Duitsland. Prachtige tuin, waar je met mooi weer heerlijk kunt zitten. Als we al een negatief aspect kunnen bedenken, dan is het dat het huis een beetje donker is. Maar aan de romantische uitstraling doet dat niets
Marjolein en Eric schreef op 4 januari 2016 om 15:49:
Van 12 februari tot en met 15 februari hebben wij het Maosdiekhuiske gehuurd. Het is een prachtig oud huis die van alle gemakken is voorzien. Het contact met de verhuurder verloopt zeer prettig. Tevens verwelkomd de verhuurder je bij aankomst.
Het huisje is een perfecte plaats voor mensen die van de rust en de omgeving willen genieten. Een bezoek aan Maastricht kan lopend, met de bus of met de taxi.
Het huisje met de prachtige tuin een de plaats waar mijn aanstaande