Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
47 berichten.
Marijke en Gerard Scholten heeft geschreven op 10 september 2017 om 09:08
Net als in 2016 weer een geweldig verblijf gehad . Heerlijk "thuis" de hele dag buiten genieten van de mooie omgeving, rust, zon en schaduw en het bourgondische Maastricht.

Wil een mens nog meer?
Ja. volgend jaar weer ?
Het Maosdiekhuuske is top❤?☀️
Wolter en Hanneke heeft geschreven op 31 juli 2017 om 22:43
Wij zijn nu in het Maasdijkhuiske en hebben het prima naar ons zin. Vriendelijke ontvangst door verhuurder. Mooi uitzicht en rust! Mooie ruime tuin en schoon huis. Helemaal top. Prima uitvalsbasis naar mooie omgeving.
Henri en Josée van Boxmeer heeft geschreven op 17 juli 2017 om 17:15
Wij hebben een fantastische midweek gehad in het Maosdiekhuiske.
Zeer vriendelijke gastheer en daarnaast een superschoon interieur en van alle gemakken voorzien. De omgeving is prachtig om te fietsen of wandelen en de mooie stad Maastricht is in de nabijheid.
Kortom een echte aanrader.
Wij komen er graag weer een keer terug.
Margriet en Leo heeft geschreven op 13 april 2017 om 14:53
een prachtig en sfeervol gerestaureerd dijkhuisje (met gewelfkelder), voorzien van design meubilair; schitterend uitzicht over de Maas, met ruime tuin, bloeiende bomen; er is altijd wel een plekje om in de zon en uit de wind te zitten; vriendelijke ontvangst, en van alle comfort voorzien; op loop afstand natuurgebied ,op fietsafstand Maastricht; we hebben er 5 heerlijke dagen doorgebracht . Komen nog eens op herhaling !
Linda Bouwer heeft geschreven op 30 december 2016 om 13:49
Wij zijn met de kerstdagen in het huisje geweest. Een hele leuke tijd gehad. We hadden ons hondje meegenomen dus heel lekker kunnen wandelen in het natuurgebied vlak bij aan het eind van de weg. De mensen die in de omgeving wonen zijn erg aardig en zeer vriendelijke. Het is echt een huisje om heen te gaan is knus en heel erg leuk gebouwd. Als je voor een korte tijd er even uit wil prima een aanrader.
Bedankt voor het huren van jullie Woning,
Groetjes van Dick en Linda en een pootje van Coentje