Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
35 berichten.
Wim en Marian schreef op 19 mei 2015 om 19:01:
We hebben net 2 weken genoten en kunnen het iedereen aanraden. Super huisje op uitstekende locatie. Alles aanwezig en Maastricht in je achtertuin. Ook onze viervoeter bewaakte het als haar domein. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt nogmaals.
Marcus Mols en Inge van de Munt schreef op 1 mei 2015 om 14:12:
Leuk oud huisje, voorzien van alle moderne gemakken.
Heerlijke rustige omgeving.

We hebben genoten!
Marlies van der Kroft schreef op 10 april 2015 om 19:02:
We hebben genoten van het maosdiekhuiske. Heel sfeervol en knus. Heel mooi opgeknapt!. Het was heerlijk om vanuit het huisje de Belgische en Nederlandse kant van Limburg te verkennen. Als het kan komen we graag een keertje terug ๐Ÿ˜‰
Hartelijke groeten van Marlies en Desiree
Myriam en Christiaan schreef op 14 maart 2015 om 12:24:
We hebben genoten van ons weekendje in de Maasvallei en van het prachtige huisje met mooie tuin. Het uitzicht vanuit het woongedeelte mis ik nog. Het is een zeer rustgevende omgeving. We komen zeker terug !
Hedske Vochteloo & Rob van Berlo schreef op 24 november 2014 om 19:01:
We hebben ons eerste vakantie als gezinnetje doorgebracht in het Moasdiekhuiske. Het was heerlijk! Wat een genot. De rust, de prachtige natuur en het authentieke huisje dat van alle gemakken is voorzien waren top. Ook onze dochter Noor (8 maanden) vond het heerlijk om te tijgeren op het gazon en om 's ochtends naar de koeien te kijken die verkoeling zochten in de Maas. De plek is ook ideaal. Met drie landen binnen handbereik bezochten we Aken en Maastricht. En waren we ook erg blij met zoveel goede supermarkten in de buurt zowel in Belgiรซ als in Nederland. Kortom een top vakantie! Voor herhaling vatbaar.