Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
45 berichten.
M. van de Craats heeft geschreven op 21 augustus 2016 om 11:41:
Het Maosdiekhuiske is een heerlijke plek om te verblijven. Het ziet er allemaal netjes uit en is goed verzorgd. Ook de bedden zijn meer dan prima, wat voor mij heel belangrijk is. Wij verbleven hier in augustus een midweek en dat is ons heel goed bevallen. Wij hopen hier zeker nog eens terug te komen, maar dan voor een langere periode. We zijn nog lang niet uitgekeken in de prachtige omgegeven. En zoals ook al in eerder recensies vermeld je wordt door de gastheer vriendelijk ontvangen wat je gelijk het gevoel geeft dat je welkom bent.
Erik en Wendel heeft geschreven op 16 juli 2016 om 13:00:
Met veel plezier hebben wij voor de vierde keer in het Maosdiekhuiske een weekje doorgebracht!
We hopen nog vele malen terug te komen in dit leuke huisje!!
Cobi en Ton Lammers heeft geschreven op 16 april 2016 om 12:05:
Dit Maosdiekhuisje is prachtig gelegen aan de Maasdijk en ligt in een heel rustige omgeving. Je fietst zo weg naar Lanaken, Rekum (mooiste dorp van Vlaanderen in 2008) en Maastricht.
Een ruim en gezellig huis, goed warm te stoken en met mooi sanitair. Aanbevolen!
A. Plomp heeft geschreven op 20 maart 2016 om 14:12:
Afgelopen december voor de 5de keer een weekend in het maosdiekhuiske geweest,en het was weer heerlijk.Lekker wandelen met de hond.Naar het heerlijke Maastricht,in kerstsfeer.Lanaken bezocht,ook erg leuk.Het maosdiekhuiske vinden wij erg leuk,en comfortabel,en de prijs is goed.
Jacqueline en Marcel heeft geschreven op 16 maart 2016 om 14:10:
Een heel leuk huis voor een goede prijs in een prachtige omgeving. Voor mensen die niet houden van Landal-achtige parken is dit een buitenkans. Het huis is heel oud, maar voorzien van hedendaagse luxe. De ligging is prachtig aan de Maas en je zit zo in Nederland, Belgiรซ en Duitsland. Prachtige tuin, waar je met mooi weer heerlijk kunt zitten. Als we al een negatief aspect kunnen bedenken, dan is het dat het huis een beetje donker is. Maar aan de romantische uitstraling doet dat niets