Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
40 berichten.
Marjolein en Eric schreef op 4 januari 2016 om 15:49:
Van 12 februari tot en met 15 februari hebben wij het Maosdiekhuiske gehuurd. Het is een prachtig oud huis die van alle gemakken is voorzien. Het contact met de verhuurder verloopt zeer prettig. Tevens verwelkomd de verhuurder je bij aankomst.
Het huisje is een perfecte plaats voor mensen die van de rust en de omgeving willen genieten. Een bezoek aan Maastricht kan lopend, met de bus of met de taxi.
Het huisje met de prachtige tuin een de plaats waar mijn aanstaande
Cees en Laura Spekle schreef op 2 november 2015 om 13:01:
Heerlijk weekje achter de rug in dit comfortabele huisje met mooi sanitair en goede bedden.
Mieke en Willem Jan schreef op 24 oktober 2015 om 13:45:
Twee weken doorbrengen tussen Belgische Limburg en Nederlands Zuid Limburg in is geen straf, temeer als je dit paradijselijke onderkomen aan de Maas mag gebruiken. Wat een overweldigend, origineel, knus, prachtig gerenoveerd en zalig twee persoons huisje. Knoopunten fietsen leef je uit; grothuisjes in Geulhem, St. Servaasbasiliek, eten op het terras van het oud gerechtshof te Rekem,
merckx Christine schreef op 10 augustus 2015 om 19:02:
Wie iets aan te merken heeft op dit prachtig gerenoveerd huisje zegt de waarheid niet, wij hebben echt genoten van onze midweek in de maand februari en daarenboven was het nog goed weer ook. Alles netjes en zoals beloofd alle accommodatie aanwezig. We zaten in de avond gezellig precies zoals thuis naar tv te kijken samen met onze twee kleine hondjes . Bedankt we komen zeker terug ....als God belieft zeggen ze in Vlaanderen
Marie-louise & Berry Niesten schreef op 24 mei 2015 om 10:10:
Net van een lang weekend genoten in het pittoreske huisje. Alles is voor handen, alles is in de buurt.Zeker een aanrader! De kans is erg groot dat we er nogmaals heen gaan.
Prijs/ kwaliteit verhouding is goed.