Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
47 berichten.
A. Plomp heeft geschreven op 20 maart 2016 om 14:12
Afgelopen december voor de 5de keer een weekend in het maosdiekhuiske geweest,en het was weer heerlijk.Lekker wandelen met de hond.Naar het heerlijke Maastricht,in kerstsfeer.Lanaken bezocht,ook erg leuk.Het maosdiekhuiske vinden wij erg leuk,en comfortabel,en de prijs is goed.
Jacqueline en Marcel heeft geschreven op 16 maart 2016 om 14:10
Een heel leuk huis voor een goede prijs in een prachtige omgeving. Voor mensen die niet houden van Landal-achtige parken is dit een buitenkans. Het huis is heel oud, maar voorzien van hedendaagse luxe. De ligging is prachtig aan de Maas en je zit zo in Nederland, Belgiรซ en Duitsland. Prachtige tuin, waar je met mooi weer heerlijk kunt zitten. Als we al een negatief aspect kunnen bedenken, dan is het dat het huis een beetje donker is. Maar aan de romantische uitstraling doet dat niets
Marjolein en Eric heeft geschreven op 4 januari 2016 om 15:49
Van 12 februari tot en met 15 februari hebben wij het Maosdiekhuiske gehuurd. Het is een prachtig oud huis die van alle gemakken is voorzien. Het contact met de verhuurder verloopt zeer prettig. Tevens verwelkomd de verhuurder je bij aankomst.
Het huisje is een perfecte plaats voor mensen die van de rust en de omgeving willen genieten. Een bezoek aan Maastricht kan lopend, met de bus of met de taxi.
Het huisje met de prachtige tuin een de plaats waar mijn aanstaande
Cees en Laura Spekle heeft geschreven op 2 november 2015 om 13:01
Heerlijk weekje achter de rug in dit comfortabele huisje met mooi sanitair en goede bedden.
Mieke en Willem Jan heeft geschreven op 24 oktober 2015 om 13:45
Twee weken doorbrengen tussen Belgische Limburg en Nederlands Zuid Limburg in is geen straf, temeer als je dit paradijselijke onderkomen aan de Maas mag gebruiken. Wat een overweldigend, origineel, knus, prachtig gerenoveerd en zalig twee persoons huisje. Knoopunten fietsen leef je uit; grothuisjes in Geulhem, St. Servaasbasiliek, eten op het terras van het oud gerechtshof te Rekem,