Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
40 berichten.
Jan Sauer schreef op 4 november 2013 om 14:00:
Mooie site!
Myriam CHristiaan schreef op 1 juli 2013 om 20:02:
Voor de 2e maal een lang weekend doorgebracht in het super huisje aan de Maas en zeker niet de laatste keer.
Terug het weekend kunnen vullen met leuke uitstappen en van in de vooravond genieten in het huisje en af en toe een glimp opvangen van de Maas met zijn prachtige natuur en dieren.
Tot de volgende keer ...
Tineke & Koen Kuijpers schreef op 18 augustus 2012 om 12:57:
In het Maosdiekhuiske hebben we een heerlijke midweekvakantie doorgebracht. Het huisje is zeer karakteristiek en bevindt zich vlak bij de dijk langs de Maas net over de Belgisch-Nederlandse grens in Lanaken. Het huisje is uitstekend ingericht en ligt zeer rustig aan het eind van een lange tuin en heeft uitzicht op de Maas waar we konden genieten van honderden vogels, zoals zwanen, eenden,ganzen en meeuwen. Bovendien is het huisje uitgangspunt voor het bezoeken van Maastricht (op 4km afstand bevindt zich een groot parkeerterrein) en voor een ritje naar bijv. Aken (half uurtje rijden). We hebben echt genoten en daarbij was het weer ons gunstig gezind. het was droog, zonnig en het was ongeveer 20 graden. Ideaal dus. Fijn dat we het huisje konden huren.
Tineke en Koen Kuijpers (Hoogerheide)
Peter & Marianne schreef op 10 mei 2011 om 11:14:
In juni hebben wij een weekend doorgebracht in dit fantastische huisje. Het huisje is mooi opgeknapt en de combinatie tussen authentiek en modern gemak is goed gemaakt. Het is heerlijk rustig gelegen. De omgeving is schitterend voor motorliefhebbers en met Maastricht om de hoek voegen wij deze plek aan ons favorietenlijstje toe.
Joren Gillissen schreef op 10 februari 2011 om 15:20:
Wij zijn net terug van een vakantie in het Maosdiekhuiske. We hebben genoten, een zeer compleet en verzorgd huis in een prachtige omgeving. Tevens is de ligging ideaal. Dicht bij Maastricht (3km) en toch in alle rust. Een echte aanrader!