Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
41 berichten.
Hedske Vochteloo & Rob van Berlo schreef op 24 november 2014 om 19:01:
We hebben ons eerste vakantie als gezinnetje doorgebracht in het Moasdiekhuiske. Het was heerlijk! Wat een genot. De rust, de prachtige natuur en het authentieke huisje dat van alle gemakken is voorzien waren top. Ook onze dochter Noor (8 maanden) vond het heerlijk om te tijgeren op het gazon en om 's ochtends naar de koeien te kijken die verkoeling zochten in de Maas. De plek is ook ideaal. Met drie landen binnen handbereik bezochten we Aken en Maastricht. En waren we ook erg blij met zoveel goede supermarkten in de buurt zowel in Belgiรซ als in Nederland. Kortom een top vakantie! Voor herhaling vatbaar.
Jan Sauer schreef op 4 november 2013 om 14:00:
Mooie site!
Myriam CHristiaan schreef op 1 juli 2013 om 20:02:
Voor de 2e maal een lang weekend doorgebracht in het super huisje aan de Maas en zeker niet de laatste keer.
Terug het weekend kunnen vullen met leuke uitstappen en van in de vooravond genieten in het huisje en af en toe een glimp opvangen van de Maas met zijn prachtige natuur en dieren.
Tot de volgende keer ...
Tineke & Koen Kuijpers schreef op 18 augustus 2012 om 12:57:
In het Maosdiekhuiske hebben we een heerlijke midweekvakantie doorgebracht. Het huisje is zeer karakteristiek en bevindt zich vlak bij de dijk langs de Maas net over de Belgisch-Nederlandse grens in Lanaken. Het huisje is uitstekend ingericht en ligt zeer rustig aan het eind van een lange tuin en heeft uitzicht op de Maas waar we konden genieten van honderden vogels, zoals zwanen, eenden,ganzen en meeuwen. Bovendien is het huisje uitgangspunt voor het bezoeken van Maastricht (op 4km afstand bevindt zich een groot parkeerterrein) en voor een ritje naar bijv. Aken (half uurtje rijden). We hebben echt genoten en daarbij was het weer ons gunstig gezind. het was droog, zonnig en het was ongeveer 20 graden. Ideaal dus. Fijn dat we het huisje konden huren.
Tineke en Koen Kuijpers (Hoogerheide)
Peter & Marianne schreef op 10 mei 2011 om 11:14:
In juni hebben wij een weekend doorgebracht in dit fantastische huisje. Het huisje is mooi opgeknapt en de combinatie tussen authentiek en modern gemak is goed gemaakt. Het is heerlijk rustig gelegen. De omgeving is schitterend voor motorliefhebbers en met Maastricht om de hoek voegen wij deze plek aan ons favorietenlijstje toe.