Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
47 berichten.
Myriam en Christiaan heeft geschreven op 14 maart 2015 om 12:24
We hebben genoten van ons weekendje in de Maasvallei en van het prachtige huisje met mooie tuin. Het uitzicht vanuit het woongedeelte mis ik nog. Het is een zeer rustgevende omgeving. We komen zeker terug !
Hedske Vochteloo & Rob van Berlo heeft geschreven op 24 november 2014 om 19:01
We hebben ons eerste vakantie als gezinnetje doorgebracht in het Moasdiekhuiske. Het was heerlijk! Wat een genot. De rust, de prachtige natuur en het authentieke huisje dat van alle gemakken is voorzien waren top. Ook onze dochter Noor (8 maanden) vond het heerlijk om te tijgeren op het gazon en om 's ochtends naar de koeien te kijken die verkoeling zochten in de Maas. De plek is ook ideaal. Met drie landen binnen handbereik bezochten we Aken en Maastricht. En waren we ook erg blij met zoveel goede supermarkten in de buurt zowel in Belgiรซ als in Nederland. Kortom een top vakantie! Voor herhaling vatbaar.
Jan Sauer heeft geschreven op 4 november 2013 om 14:00
Mooie site!
Myriam CHristiaan heeft geschreven op 1 juli 2013 om 20:02
Voor de 2e maal een lang weekend doorgebracht in het super huisje aan de Maas en zeker niet de laatste keer.
Terug het weekend kunnen vullen met leuke uitstappen en van in de vooravond genieten in het huisje en af en toe een glimp opvangen van de Maas met zijn prachtige natuur en dieren.
Tot de volgende keer ...
Tineke & Koen Kuijpers heeft geschreven op 18 augustus 2012 om 12:57
In het Maosdiekhuiske hebben we een heerlijke midweekvakantie doorgebracht. Het huisje is zeer karakteristiek en bevindt zich vlak bij de dijk langs de Maas net over de Belgisch-Nederlandse grens in Lanaken. Het huisje is uitstekend ingericht en ligt zeer rustig aan het eind van een lange tuin en heeft uitzicht op de Maas waar we konden genieten van honderden vogels, zoals zwanen, eenden,ganzen en meeuwen. Bovendien is het huisje uitgangspunt voor het bezoeken van Maastricht (op 4km afstand bevindt zich een groot parkeerterrein) en voor een ritje naar bijv. Aken (half uurtje rijden). We hebben echt genoten en daarbij was het weer ons gunstig gezind. het was droog, zonnig en het was ongeveer 20 graden. Ideaal dus. Fijn dat we het huisje konden huren.
Tineke en Koen Kuijpers (Hoogerheide)