Gastenboek

Schrijf in ons gastenboek. Vraag even per e-mail aan Tobias de anti-spam-code.

 
 
 
 
 
 
Velden Met * zijn verplicht.
.
45 berichten.
Fam. Brouwer heeft geschreven op 21 november 2010 om 09:56:
Wij hebben eind juni een week doorgebracht in het Maosdiekhuiske met onze baby van 4 maanden oud. Wij hebben een erg fijne en leuke week gehad. Het Maosdiekhuiske is erg mooi gerenoveerd en van alle gemakken en luxe voorzien. Het ligt in een mooie omgeving en rondom het huis is een erg mooi wandel- en fietspad waar je heerlijk kunt lopen. Wij raden het Maosdiekhuiske zeker aan en komen er graag nog eens terug.
Michael heeft geschreven op 10 juni 2010 om 11:51:
Wij brachten ( met onze hond) het weekend voor de kerstdagen door in het schitterende huisje. We zijn hartelijk ontvangen, wegwijs gemaakt en kregen enkele erg bruikbare tips. Het huisje is in alle opzichten compleet, comfortabel en een heerlijke plek om tot rust te komen. Maastricht is nog geen 10 minuten met de auto, wandelen kan prachtig in de directe omgeving (auto vrij, fijn voor met de hond). Kortom we hebben heerlijke dagen gehad en komen graag nog eens terug. Een echte aanrader vinden wij!
Janine Bakker en Francis Schruer heeft geschreven op 10 maart 2010 om 08:56:
Wat een heerlijk vakantiehuisje! De ligging is prachtig, wat een mooi uitzicht over de Maas, de vogels en de koeien in het water. Heerlijke tuin met twee terrassen, het huisje is gezellig ingericht, van alle gemakken voorzien, heerlijk bed en wat een rust! Wij hebben enorm genoten van het huisje, Maastricht, Aken, het boodschappen doen in Belgiรซ, wij komen heel graag terug! Bijzonder vriendelijke gastheer, we voelden ons echt welkom. Hartelijke groet, Francis en Janine, Heiloo
Stella verhagen en jan hartman heeft geschreven op 25 januari 2010 om 11:00:
Wij hebben onlangs gebruik mogen maken van dit geweldige dijkhuisje in een prachtig mooie en rustige omgeving. De auto hebben wij niet gebruikt,de fietsen die we konden huren voldeden prima. Met een half uurtje fietsen ben je in een omgeving waar het heerlijk wandelen is.Alles wat leuk en mooi is is op fietsafstand. De directe omgeving is al een genot op zich: geweldig zicht op de uiterwaarden, een heerlijke tuin waarin het goed toeven is. Het huis is van alle gemakken voorzien, en comfortabel. Wij komen volgend jaar weer!
Mariska Schadenberg heeft geschreven op 18 februari 2009 om 13:54:
We hebben voor de 2e keer een week in het Maosdiekhuiske verbleven en waarschijnlijk niet de laatste keer. Een heerlijk huis(je) op een prima plek vlakbij de Maastrichtste gezelligheid die wij in Frankrijk soms node missen.....